Kontakta & Fråga

Söderköpings kommun

Du är här: Hem / Kultur & Fritid / Kultur / Bondens bokhylla - författarkvällar

Bondens bokhylla - författarkvällar i Söderköping

Kontakter

Bondens

Åtta författarkvällar, måndagar kl. 19.00 med start 19 juni.

Biljetter säljs på Söderköpings bokhandel.

Stefan Einhorn

19.6 Stefan Einhorn är läkare, professor och författare. En flitigt anlitad föreläsare som skrivit flera populärvetenskapliga böcker men också skönlitteratur. Hans senaste bok Pappan handlar om den svåra relationen mellan en son och en far.

Hannu Sarenström

26.6 Hannu Sarenström Mat- och trädgårdsinspiratören som nu är aktuell med sin elfte bok, Trädgårdslycka, där han tar oss med till sina favoritplatser i trädgården på Kinnekulle. En bok för kolonisten, samlaren, stilisten och den som aldrig får nog.

Anna Fredriksson

3.7 Anna Fredriksson skriver såväl romaner som manus till tv-serier och filmer. Den senaste romanen Avskedsfesten handlar om att bryta upp från ett långt äktenskap och behöva orientera sig i en okänd värld. Om hur man sakta skapar sig en ny identitet mitt i livet.

Hanna Hellquist

10.7 Hanna Hellquist är programledare, radiopratare och krönikör. 2009 debuterade hon med självbiografin Karlstad Zoologiska. Nu aktuell med En tryckare på Blue Moon Bar - en samlingsvolym med krönikor och kåserier från Dagens Nyheter.

Karin Brunk Holmqvist

17.7 Karin Brunk Holmqvist är en mycket uppskattad författare som med en stor portion humor, värme och träffsäkerhet beskriver vardagsnära händelser. Majken minröjare utspelar sig på Österlen och är titeln på hennes trettonde roman.

Roslund & Thunberg

24.7 Anders Roslund & Stefan Thunberg Författarduon som är aktuell med sin andra kriminalroman, En bror att dö för – en berättelse om att genomföra den perfekta kuppen. Om kärlek och hat bröder emellan. Om den sortens band som ibland är starkare än blodsband.

Kjell Westö

31.7 Kjell Westö i ett författarsamtal med Mats Granberg. Kjell Westö är en av de främsta finlandssvenska författarna idag. 2014 fick han Nordiska rådets litteraturpris för romanen Hägring 38 och i slutet av sommaren är han aktuell med en ny roman.

Marianne Rundström

7.8 Marianne Rundström har varit verksam som samhällsjournalist i radio och tv i över fyrtio år. I boken Passé - de ofrivilliga pensionärerna gör hon upp med gamla föreställningar om åldrandet och ifrågasätter ett åldersnojigt Sverige

Sidan uppdaterad 2017-06-01 Kommentera sidan