Kontakta & Fråga

Söderköpings kommun

Du är här: Hem / Kultur & Fritid / Kultur / Kultur i skolan / Årskurs 1

Årskurs 1

Skolbio åk 1

Upp i det blå

Upp i det blå - Pottan ska på ridläger trots att hon inte vill. Hennes stressade föräldrar kör henne dit, tror de, men hon kommer aldrig fram. Istället hamnar hon på en återvinningscentral, där den något udda personalen tar hand om henne. En dag upptäcker Pottan att de bygger en rymdraket. Plötsligt är hon med om världens äventyr. En väldigt speciell barnfilm med många udda och härliga karaktärer.

Årtal - 2016
Tal - Svenskt
Text - Engelsk
Regissör - Petter Lennstrand
Produktionsland - Sverige

Speltid - 81 minuter

Tid: 9 nov kl.9.00

Plats: Salong Ramunder

Anmälan: Bekräfta hur många ni kommer till kulturkontoret@soderkoping.se

Resa: Kulturkort (lånas av Kulturkontoret)/ Bussresa bokas av skolorna, samåk gärna om möjligt. Uppge Söderköpings kommun, referens ZZCHE vid bokning.

 

 

Julshow 2017

Julshow med Maria Olofsson och Ola Lager med Östgötabandet!

Vad är det som händer hos Tomten? Varför är det så stökigt i hans verkstad? Med härliga rytmer och stämningsfulla julsånger kommer Östgötabandet, Maria Olofsson & Ola Lager med en ny show!.

 

 

Plats: Sporthallen Vikingen, Västra Husby skola och Östra Ryd skola 

Tid och datum:

14/12 Sporthallen Vikingen 9.00, 10.30 och 12.30

15/12 Västra Husby skola 9.00, Östra Ryds skola 12.45

Resa: Bussar bokas av skolorna. Det går även bra att låna kulturkortet från Kulturkontoret för att resa med Östgötatrafiken. 

Vid egna bussar: Uppge Söderköpings kommun, referens ZZLASF (förskola), ZZCHE (förskoleklass tom åk 3) vid bokning. Samåk om möjligt!

Bokning: Ange önskad tid och dag för föreställning samt antal elever och lärare i ett mail till kulturkontoret@soderkoping.se  Vi försöker tillgodose era önskemål i den mån det är möjligt. 

EXTRA KULTUR

Ni har väl inte missat att alla föreställningar med Ung Scen Öst och Östgötateatern samt Norrköpings Symfoniorkesters program för skolor är gratis att boka!?

Ring gärna direkt till teatern eller konserthuset för att boka och nyttja gärna skolans eller Kulturkontorets klassbiljetter med Östgötatrafiken för att resa!

Sidan uppdaterad 2017-09-22 Kommentera sidan