Kontakta & Fråga

Söderköpings kommun

Du är här: Hem / Kultur & Fritid / Kultur / Kultur i skolan / Förskoleklass

Förskoleklass

Uppdrag Nelly Rapp

Fem vänner får ett oväntat uppdrag. På lördag ska de för första gången framföra Trollkarlens bok på stadens bibliotek – som teaterföreställning! Tiden är knapp. Hur ska de hinna få ihop det?

En vågar inte, en dyker inte upp, en försvinner in i fantasin, en sätter sig på tvären och en vill bara göra på sitt sätt. Kommer de att lyckas? Och vem ska spela monsteragenten Nelly Rapp?

UPPDRAG NELLY RAPP är en fristående pjäs där historien sammanvävs med berättelsen i Martin Widmarks Trollkarlens bok. Här har de fem läs-förståelsestrategierna i En läsande klass förkroppsligats och fått huvudrollerna. Det är deras olika personligheter, styrkor och svagheter som vi får möta när de ger sig i kast med denna utmaning. Detta är en föreställning om att våga tro på sin egen förmåga och att samarbete stärker. Att olikheter berikar och att allas våra inre bilder och fantasi är lika mycket värda.

Plats: mer info kommer...

Tid och datum: 13-15/3 2018

Längd: 50 min

EXTRA KULTUR

Ni har väl inte missat att alla föreställningar med Ung Scen Öst och Östgötateatern samt Norrköpings Symfoniorkesters program för skolor är gratis att boka!?

Ring gärna direkt till teatern eller konserthuset för att boka och nyttja gärna skolans eller Kulturkontorets klassbiljetter med Östgötatrafiken för att resa!

Sidan uppdaterad 2018-01-04 Kommentera sidan