Kontakta & Fråga

Söderköpings kommun

Du är här: Hem / Kultur & Fritid / Kultur / Kultur i skolan / Fritidshem

Fritidshem

Lovprogram barn & unga Söderköpings kommun

Förutom de aktiviteter som enbart vänder sig till fritidshemmen finns givetvis också fullspäckade lovprogram som erbjuds alla barn & unga i Söderköpings kommun!

Höstlovsbio - Hotell Transylvanien 2

Nu får vi ännu en gång ge oss ut på äventyr med Dracula och hans blodsugande gäng! Förändringens tid har kommit till hotellet. Dracula har lättat på sin "bara monster"-policy, och nu är även människor välkomna. Men bakom stängda kistor oroar sig Dracula över att hans barnbarn Dennis - till hälften människa och till hälften vampyr - inte visar upp några vampyrdrag alls. 

 

 

 

 

Plats: Salong Ramunder
Tid: 31 okt kl.9.30, 2 nov kl.9.30
Längd: 1h 29 min
Ålder: Frita, från 7 år
Boka: Genom att skicka ett mail till kulturkontoret@soderkoping.se

Först till kvarn!

Skapande verkstad

Välkomna till skapande verkstad med bildpedagog Anna-Lena Rydberg. Tillsammans skapar vi fantasifulla kreationer på temat skräck. Begränsat antal platser!

Plats: Stinsen
Tid: 31 okt kl 10-11.30
Längd: 90 min
Ålder: Frita
Boka: Genom att skicka ett mail till kulturkontoret@soderkoping.se

Först till kvarn!

EXTRA KULTUR

Ni har väl inte missat att alla föreställningar med Ung Scen Öst och Östgötateatern samt Norrköpings Symfoniorkesters program för skolor är gratis att boka!?

Ring gärna direkt till teatern eller konserthuset för att boka och nyttja gärna skolans eller Kulturkontorets klassbiljetter med Östgötatrafiken för att resa!

Sidan uppdaterad 2017-10-12 Kommentera sidan