Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Barnomsorg och Skola

Gårdeby förskola

Gårdeby förskola består av två avdelningar: Smultron och Blåbär.

I Förskolan satsar vi på att vara ute mycket, oavsett väder. Vi har en skolgård som ständigt förbättras och vacker natur omkring oss.

Läsåret 2013-2014 har barnen varje vecka musik/rörelse, temaarbete avdelningsvis och skapande verksamhet. Det här läsåret jobbar vi med temat "Jag och min närmiljö."

Vi har ett nära samarbete mellan avdelningarna, de yngre barnen träffar dagligen de äldre. Förskolan har ett nära samarbete med skolan. Smultronbarnen träffar F-2 på "hela huset sjunger" en gång i månaden. Vi har även friluftsdagar tillsammans. Här känner alla varandra och det skapar en stor trygghet.

Föräldrar och barn kan förvänta sig att alla barn blir sedda. Personalen strävar efter att ge alla barn en trygg och stimulerande miljö för utveckling och lärande.

Vi är en förskola som strävar efter att inte ha mer än femton barn på varje avdelning samt god personaltäthet för att dina barn ska kunna utvecklas på ett bra och tryggt sätt. 

Gårdeby friskola drivs som en ekonomiskt förening helt utan vinstintresse. Vårt mål är en skola och förskola med hög pedagogiskt kvalitet och lärartäthet.