Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor.

Barnomsorg & Skola

Personalkooperativet Havskorallen

Havskorallens personalkooperativ är en förskola med två avdelningar. Måsen för de yngsta barnen och Fyren för de äldre. Vi är ett stort arbetslag som samarbetar mellan avdelningarna vilket ger en trygghet för både barn och pedagoger. Vi har vår egen kokerska som lagar näringsriktig mat som till största delen är kravmärkt och ekologisk.

På förskolan arbetar positiva pedagoger som har stor arbetsglädje, är nyfikna, upptäckande och medforskande tillsammans med barnen. Vi arbetar utifrån förskolans läroplan Lpfö98/10 med ett stort engagemang och känsla. Målet för vår verksamhet är att tillsammans skapa en rolig, trygg, lärorik miljö där omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet.

Förskolan har en härlig utemiljö som gränsar till grönområden och skog som vi på bästa sätt utnyttjar till extra pedagogiska rum året runt.

På Havskorallen arbetar vi med "Grön Flagg" för en god miljö och hållbar utveckling. Vårt arbete ger barnen förutsättningar att bli miljömedvetna och få arbeta aktivt med hållbar utveckling på ett roligt och engagerande sätt, samtidigt som vi arbetar mot mål och riktlinjer i läroplanen.

Information till föräldrar med barn på Havskorallens förskola