Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Barnomsorg och Skola

Årskurs 7

Teater med Ung scen/öst

 

Föreställning Himmel byter färg

- En föreställning om att inte längre vilja vara med, om magiska försvinnanden och om katastrofen som oundvikligen närmar sig.

 

Två elever har försvunnit från den här skolan. En kyss, ett meteoritnedslag, ett piller från internet och en klimatrapport blev för mycket att hantera. Polisens utredare har villat bort sig i chattforum, skogsgläntor, orosanmälningar och kristallsamlingar. Världen är, som alltid, på vippen att gå under. Och två personer bestämde sig för att inte vara med om det. Två personer bestämde sig för att aldrig bli vuxna.

 

Plats: Ramunderskolan

 

Schema kommer inom kort.

 

Frågor? Kontakta kultursekretare Sandra Sandborg Johansen

 

 

 

 

EXTRA KULTUR

Ni har väl inte missat att alla föreställningar med Ung Scen Öst och Östgötateatern samt Norrköpings Symfoniorkesters program för skolor är gratis att boka!?

Ring gärna direkt till teatern eller konserthuset för att boka och nyttja gärna skolans eller Kulturkontorets klassbiljetter med Östgötatrafiken för att resa!