Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Hem / Lediga jobb / Deltidsbrandman

Deltidsbrandman

Du behövs som deltidsbrandman!

Är du intresserad av att göra en samhällsinsats och har en vilja att hjälpa till både vid olyckor och med att förebygga olyckor? Att vara deltidsbrandman, eller räddningspersonal i beredskap (RIB) som det idag heter, innebär att du har ditt ordinarie arbete, men att du går ifrån detta när det går larm (under de dagar du har beredskap). Inom fem minuter från larm ska du vara ombytt och på väg i ett av räddningstjänstens fordon.

Att vara deltidsbrandman är utmanande, stimulerande och kompetenshöjande. Med andra ord utvecklande både för dig på ett personligt plan och för din ordinarie arbetsplats, dit du även tar tillbaka dina nyvunna praktiska och teoretiska kunskaper!

Vill du veta mer om jobbet och hur det skulle funka för dig och din arbetsplats om du blir deltidsbrandman? Hör av dig till Marie Bäck Jigerström, stationschef RIB på Räddningstjänsten Östra Götaland.

Marie.back@rtog.se, telefon 010-480 42 36

Läs mer om jobbet och hur du ansöker på Räddningstjänsten Östra Götalands webbplats:
https://www.rtog.se/jobba-hos-oss/vara-yrken/raddningsperson-i-beredskap-rib/