Kontakta & Fråga

Söderköpings kommun

Du är här: Näringsliv och arbete / Arbete / Kommunalt feriejobb

Kommunalt feriejobb

Kontakter

För ungdom/vårdnadshavare

Som föregående år riktar sig dessa platser till ungdomar som till sommaren 2019 avslutar årskurs 9 samt 1-2 på gymnasiet, motsvarande födda år 2001-2003, och är skrivna i Söderköpings kommun.

Ansökningstiden för sommarens feriejobb är 19 februari till 12 mars och alla ansökningar sker digitalt via länk som finns nedan. Inkommer ansökan efter ansökningstidens slut kan ingen ferieplats erbjudas. OBS! Länken fungerar endast under ansökningstiden.

Vi vill uppmärksamma på att ungdom som ännu inte fyllt 16 år måste fylla i målsmans namn, telefonnummer och mailadress i sin ansökan.

Besked om erbjuden ferieplats kommer per mail till alla sökande under vecka 13. Det kommer även skickas ut information per brev till vårdnadshavare med samma information. För att se ditt erbjudande om ferieplats och lämna besked går du via följande länk: Feriebas - Mina sidor. Vi behöver ha ditt svar senast 14 april och önskar att du lämnar besked oavsett om du tackar ja eller nej. Ändring av plats eller arbetsperiod är inte möjligt, med skälet att det är väldigt många ungdomar som ska matchas med plats.

Kontakta Karin Johansson vid önskan om mer information eller frågor. Kontaktuppgifter finns under kontaktfliken.

Välkommen med Din ansökan!


För företagare

I arbetet med feriejobb är Du som företagare väldigt viktig! Vill Du vara en del i denna satsning och anställa en ungdom i sommar? För mer information och anmälan se aktuella länkar nedan.

Vi behöver Din anmälan senast 4 mars, för att kunna göra en så bra matchning som möjligt mellan arbetsplats och ungdom. Du garanteras inte ett antal feriejobbare, då vi i förväg inte vet hur många ungdomar som är intresserade. Företagare som lämnar ansökan efter utsatt datum kan inte räkna med feriejobbare till sin verksamhet.

Stort tack i förhand för Din medverkan!

Sidan uppdaterad 2019-05-07 Kommentera sidan