Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Nyheter

Hem / Nyheter / Beslut om att stänga delar av daglig verksamhet tillfälligt

Beslut om att stänga delar av daglig verksamhet tillfälligt

Publicerad den 20 mars 2020

Socialförvaltningen följer händelseutvecklingen av coronaviruset och arbetar aktivt med beredskap för att kunna förhindra och hantera eventuell smittspridning samt att upprätthålla stöd, service vård och omsorg till våra målgrupper. Som ett led i det arbetet har förvaltningen även förberett med planering för stort personalbortfall. I den planeringen har verksamheter som måste upprätthållas identifierats.

Läget där det är dags att prioritera och vidta åtgärder är nu nått. Personalbortfallet på flera enheter är nu mycket stort och för att säkerställa att personalresurser styrs till de verksamheter som måste upprätthållas har Socialchef fattat beslut om att stänga delar av Daglig verksamhet. Beslutet gäller från och med tisdag 24/3 och omprövas sedan regelbundet. När personalbortfallet minskat och återgått till nivåer där prioriterade verksamheter återigen kan upprätthålla startas samtlig daglig verksamhet igen. För personalen och deltagarnas skull kommer beslutet inte vidhållas längre än nödvändigt.

Varje berörd deltagare får direktinformation av verksamheten om vad förändringen kommer innebära.