Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Nyheter

Hem / Nyheter / Inbjudan till dialogmöte gällande förslag till nya regler för stöd och bidrag till föreningslivet

Inbjudan till dialogmöte gällande förslag till nya regler för stöd och bidrag till föreningslivet

Publicerad den 12 september 2019

Under 2019 har Kultur och Fritid inom Söderköpings kommun haft uppdraget från Servicenämnden att se över och revidera nuvarande regler för stöd och bidrag till föreningslivet i kommunen. Uppdraget sammanföll med att en genomlysning genomfördes 2018 av hur det totala stödet till föreningslivet i kommunen ser ut. Det som framkom i genomlysningen var bland annat att det finns behov av att tydliggöra bättre hur bidragsgivningen och föreningsstödet fungerar.

En arbetsgrupp av tjänstemän inom Kultur och Fritid, tillsammans med en referensgrupp med politiker från Servicenämnden, har under året arbetat fram ett första utkast till nya regler för stöd och bidrag till föreningslivet. Vi vill därför bjuda in våra föreningar i kommunen till ett dialogmöte, där vi informerar och berättar om det nya förslaget och där föreningarna har möjlighet att lämna synpunkter. Synpunkterna tas sedan med i det fortsatta arbetet innan beslut fattas av Servicenämnden

Välkommen!

Måndag 2019-09-23
Klockan 18.30, Stinsen, Salongen

Med vänliga hälsningar

Mats Gripenblad
Gert Wahlbeck
Monica Stangel Löfvall