Kontakta & Fråga

Söderköpings kommun

Du är här: Hem / Nyheter / Per-Arne Sterner går vidare till nytt uppdrag

Per-Arne Sterner går vidare till nytt uppdrag

Publicerad den 09 oktober 2018

Per-Arne Sterner lämnar sitt uppdrag som Barn- och utbildningschef i Söderköpings kommun för nytt uppdrag i Motala kommun. Där blir han chef för Bildningsförvaltningen, en bredare och volymmässigt större organisation.

– Efter åtta fantastiskt roliga och lärorika år tackar jag för mig. Jag är så tacksam för att jag har fått vara en del av Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet. Tack vare alla duktiga medarbetare och ambitiösa elever har vi i Söderköping lyckats uppnå mycket goda resultat. Jag vill skicka ett stort tack till alla som varje dag gör skillnad för våra barn och ungdomar, säger Per-Arne Sterner.
På frågan varför han lämnar kommunen svarar Per-Arne att det är rätt läge för ett nytt och kanske sista äventyr innan det är dags för pension.

– Jag önskar Per-Arne lycka till och gratulerar Motala till en fin rekrytering. Söderköpings skolor är en stabil och välskött organisation och det har personligen varit givande att resonera utbildning, det kommunala helhetsuppdraget och ledarskap med Per-Arne, säger Kommundirektör Anna Thörn.

Kristin Österström som idag arbetar som utvecklingsledare på Barn- och utbildningsförvaltningen, kommer från och med den 1 december och under rekryteringsperioden att vara tillförordnad förvaltningschef.

Sidan uppdaterad 2018-10-09 15:23 Kommentera sidan