Kontakta & Fråga

Söderköpings kommun

Du är här: Hem / Nyheter / Stig och Gunn tar farväl av Söderköpings Brunn

Stig och Gunn tar farväl av Söderköpings Brunn

Publicerad den 19 december 2018

Vi är vana att se paret Stig och Gunn Ekblad välkomna gästerna på Söderköpings Brunn, men snart är det dags att lämna över stafettpinnen.

Stig och Gunn Ekblad började arbeta på det då kommunalägda Söderköpings Brunn 1975. Sedan dess har de förvaltat denna pärla, ett av Söderköpings och Sveriges äldsta företag, på ett mycket föredömligt sätt. De har stärkt både Söderköpings Brunns och Söderköpings kommuns varumärke genom åren och idag är dessa två mycket starkt sammanlänkade.

Idag, onsdag 19 december, ville kommunen tacka och uppmärksamma paret Ekblad för deras mångåriga arbete. – Jag brukar säga att det tar mellan 6-8 år och bygga upp ett starkt varumärke, därefter tar det viktiga arbetet att behålla och utveckla vid. Ni har drivit Söderköpings Brunn framgångsrikt i över 40 år, ett helt fantastiskt arbete och som verkligen satt Söderköping på Sverige- och Europakartan, säger Anna Thörn, kommundirektör för Söderköpings kommun. 

Stig och Gunn är otroligt tacksamma och glada över den resa och utveckling de gjort under sin tid på Söderköpings Brunn. Nu är det dags för paret att gå vidare och göra något annat, men de stannar självklart kvar i trakterna. – Det finns inte på kartan att flytta från Söderköping, säger Stig. 

Tack för alla dessa år! Vi önskar er all lycka i framtiden!

Sidan uppdaterad 2018-12-19 15:28 Kommentera sidan