Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Stöd och Omsorg

Hem / Stöd och Omsorg / Äldreomsorg / Boende / Blå Portens serviceboende

Blå Portens serviceboende

På Blå Porten finns 36 servicelägenheter bestående av 1- 3 rum och kök. Hälften av lägenheterna finns i huvudbyggnaden och hälften är belägna i ett intilliggande loftgångshus. Blå Portens hemtjänstpersonal ansvarar för service- och omvårdnadsinsatser. Tillgång till sjuksköterska finns dygnet runt.

På Blå Porten tjänstgör omvårdnadspersonal, anhörigteam, sjuksköterskor samt enhetschef.

Förändring av Blå Portens serviceboende

Socialnämnden har beslutat att Blå Portens serviceboende ska omvandlas till trygghetsboende. Arbetet med hur förändringen ska ske har nyligen påbörjats. Ett informationsmöte för boende och anhöriga kommer att äga rum i slutet av februari månad.

För mer information se vår sida om hur arbetet fortskrider.

Har du frågor kan du vända dig till enhetschef Carina Lindell, tel 183 61 eller till sakkunnig Elisabeth Andersson tel 187 05.

Seniorcenter Blå Porten

Blå Porten inrymmer även ett seniorcenter. Verksamheten är en öppen mötesplats dit alla seniorer i kommunen är välkomna för att ta en kopp kaffe och få en stunds trevlig samvaro. Aktuella öppettider för seniorcenter finns i månadsprogrammen som du hittar på Seniorcenter Blå Portens sida. Du hittar en länk till sidan här nedanför.