Stöd och Omsorg

Kommunalt feriejobb

För ungdom/vårdnadshavare

Under 2022 riktar sig feriejobb till ungdomar som till sommaren avslutar årskurs 1 på gymnasiet, motsvarande födda år 2005, och som är skrivna i Söderköpings kommun. Vi kan erbjuda feriejobb till 70 ungdomar fördelat under två perioder. Vid fler sökande kommer vi lotta ut platserna för feriejobb och meddela reservplats via mail.

Perioder och ansökan

Ungdom erbjuds en period av feriejobb och perioderna är:

  • Period 1. Vecka 24, 25, 26
  • Period 2. Vecka 30, 31, 32.

Ansökningstid

Ansökningstiden för sommarens feriejobb är 21 februari till 21 mars 2022. Alla ansökningar sker digitalt via Matchanu.se - ansökan. Observera att länken fungerar endast under den pågående ansökningstiden.

Besked och svar

Besked om erbjuden feriejobbplats kommer med e-post till alla sökande under vecka 15. För att se ditt erbjudande om feriejobb och lämna svarsbesked går du via följande länk:

Matchanu.se - Mina sidor.

Vi behöver ha ditt svar senast 29 april och vi önskar att du lämnar besked oavsett om du tackar ja eller nej till erbjuden feriejobbplats. Det för att vi snabbt ska kunna erbjuda personer på reservlistan ett feriejobb.

De sökande som vi inte kommer kunna erbjuda feriejobb, kommer få besked om detta via e-post.
Kontakta Karin Johansson om du behöver mer information eller har frågor. Kontaktuppgifter finns under kontaktknappen högst upp på den här sidan.

Välkommen med din ansökan!

 

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.