Vuxenutbildning Nyströmska skolan

Nyströmska / Vuxenutbildning / Komvux, gymnasie och grundskoleämnen

Vuxenutbildning

 

Kursutbud på Komvux 

 

Komvux fristående kurser finns för dig som behöver komplettera dina teoretiska kunskaper på grundskole- och gymnasienivå. Vuxenutbildningen i Söderköping har som ambition att tillhandahålla de gymnasiegemensamma kurserna inom Svenska, Engelska, Matematik, Samhällskunskap, Historia och Naturkunskap i vårt eget kursutbud.

Startveckor för vårt egna kursutbud: v12

Du kan läsa på heltid eller deltid vilket som passar dig bäst. Vi försöker att hitta en lösning för dig. Du utför dina studier i skolan tillsammans med lärare och studiekamrater, men du behöver också lägga mycket tid på självständiga studier hemma. Vi använder lärplattformen edWise som du når via internet för information och inlämningar.

Vi finns på Lärcentrum som är en del av Nyströmska skolan. Du hittar oss mitt emot Vårdcentralen. Vi tillhandahåller trevliga lokaler med datorutrustning för att underlätta dina studier på skolan.

Ansökan sker med ansökningsblanketten som du ser till nedan. Den kan fyllas i direkt i datorn. Skriv sedan ut blanketten och skriv under ansökan. Glöm inte att bifoga angivna handlingar. 

Med vår studie- och yrkesvägledare kan du få hjälp att hitta rätt bland kurser och utbildningar. Du planerar alltid din utbildning på KomVux tillsmmans med studie- och yrkesvägledaren så att du på snabbaste sätt når dina mål. Du får även information om hur det fungerar med studiestöd.

Kontakta Studie- och yrkesvägledare.
helene.rosenbaum@soderkoping.se
Telefon: 0121-184 26
072-585 93 92

 

Mer information

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.