Flytta till Söderköping

Hem / Bostad och Miljö / Flytta till Söderköping / Se och göra i Söderköping

Se och göra i Söderköping

I Söderköping finns många aktiviteter som du och dina nära kan utföra. Här hittar du ett axplock av vad som finns här: 

Gå ut för att äta och dricka gott

Runt om i Söderköpings finns flera olika restauranger för dina smaklökar. Pizza, sushi eller husmanskost? Svenska råvaror eller en internationell smak? I staden eller i skärgården? Välj det du är sugen på just denna dag!

Mat & dryck - Visit Söderköping

Besök något sevärt

Det finns mycket att uppleva, oavsett om du som just flyttat hit eller har bott här länge. I skärgården kan du ta en båttur med M/S Svanö. Ett besök på Galleri Rådhuset kan kittla din fantasi. Eller varför inte en naturupplevelse, antingen på Ramunderbergets naturreservat eller på Örtagården i centrala delarna?  Du hittar fler förslag här:

Sevärdheter - Visit Söderköping 

Många olika evenemang

Söderköping har ett stort utbud av evenemang för de flesta smaker. Söderköpings gatufest, Poseifestival och Söderköpings gästabud är några exempel. Här hittar du många exempel:

Evenemangskalender - Visit Söderköping

Ta del av det lokala idrottslivet och naturen

Idrott och rörelse ligger Söderköping varmt om hjärtat. Det finns många föreningar som du själv kan bli aktiv i. Flera gym, även ett utegym, finns för dig som gillar att utmana kroppen. Du kan även boka någon av våra anläggningar om du vill dra ihop en egen aktivitet. Vi vill också tipsa om appen Naturkartan. I appen hittar du vandrings- och klätterleder, badplatser, motionsspår och mycket mer.

Idrott och motion i Söderköping

Naturkartan - Visit Söderköping