Kommun och Politik

Hem / Kommun och Politik / Ekonomi / Fakturor / Leverantörsfakturor

Leverantörsfakturor

Fakturor till Söderköpings kommun ska vara utställda till Söderköpings kommun och vara märkta med nedanstående fakturaadress. Alla fakturor ska även vara märkta med en referenskod, som är en unik beställarkod och beställarens namn.

Leveransadress anges till vilken adress beställningen levereras.

Betalningsvillkor
Generellt tillämpar Söderköpings kommun betalningsvillkor 30 dagar till alla leverantörer om inte annat överenskommits i avtal.

Fakturaadress
Söderköpings kommun
Fakturaskanning
614 80 Söderköping

Elektroniska fakturor
För att uppfylla lagkravet på elektronisk fakturering Lag (2018:1277) om elektroniska fakturor till följd av offentlig upphandling och inte minst för att underlätta fakturahanteringen för såväl oss som för våra leverantörer ser vi gärna att vi får fakturorna helt elektroniskt istället för pappersform.

För att skicka elektroniska fakturor till Söderköpings kommun kontakta leverantörsreskontran på ekonomikontoret via e-postadress: ekonomi@soderkoping.se eller genom kommunens telefonväxel på nummer: 0121-181 00.

Läs mer om leverantörsfakturor i informationsbladet längre ner på sidan.

Läs mer om leverantörsfakturor

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.