Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Kultur och Fritid

Hem / Kultur och Fritid / Idrott & Motion / Idrottsanläggningar

Idrottsanläggningar

Kommunens idrottshallar är från och med den 1 juni öppna för bokning, under förutsättning att Folkhälsomyndighetens allmänna råd och föreskrifter följs. Träning bör om möjligt utföras utomhus. I inomhusanläggningarna anges max antal besökare, beräknat på minst 10 kvm/person. Omklädningsrummen är tillsvidare avstängda. Kom ihåg att stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta och noggrant, håll avstånd till varandra och utför aktiviteten i mindre grupper. I Söderköpings kommun finns fler alternativ för att vara aktiv utomhus. I Alboga finns utegym och lekplatsen kottebanan, där finns också precis som på Ramunderberget motionsspår och flera grillplatser. Mer info finns på https://naturkartan.se/sv/soderkoping

 

Söderköpings kommun finns två fullstora idrottshallar och fem mindre gymnastiksalar. Mer information om hallarna står beskrivet under respektive anläggning. På Vikingavallens idrottsplats kan du boka fotbollsplan och isbana. Dessa anläggningar bokas via Idrott och fritid. Övriga utomhus- och idrottsanläggningar ansvarar respektive förening för och bokas direkt via dem.

För att se lediga tider i våra hallar och skicka en bokningsförfrågan klicka på länken "Lokal- och anläggningsbokning" som du hittar här nedanför.