Nyströmska skolan program

Nyströmska / Program / Ekonomi

Ekonomiprogrammet

Ser du dig själv som framtidens affärsman eller affärskvinna? Drömmer du om att bli advokat, civilekonom, mäklare eller starta upp ditt eget företag? Då är Ekonomiprogrammet på Nyströmska skolan helt rätt för dig!

Nyströmska skolan erbjuder ett Ekonomiprogram med både Juridik- och Ekonomi inriktning. Du kan välja en av dessa inriktningar utifrån intresse, kombinera det med valbara kurser och skapa en profil som är stark både på arbetsmarknaden och för vidare studier på universitet och högskolor i Sverige och Internationellt.

Ekonomiprogrammet är rätt för dig som söker en bred högskoleförberedande utbildning. Förutom fördjupning i företagsekonomi, juridik, entreprenörskap och språk erbjuder vi dig att arbeta med verkliga projekt där vi går från tanke till handling, förverkligar idéer och arbetar entreprenöriellt.

Våra fadderföretag ser till att din kunskap blir verklighetsanknuten och ger dig direkta kontakter in i näringslivet. Du får driva eget företag inom ramen för Ung Företagsamhet – UF, här får du omsätta dina teoretiska kunskaper i praktiken på ett inspirerande sätt.

Här ser du ett av våra företag som nu blivit Månadens UF företag

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.