Till startsidan - Söderköpings kommun

Vi ska skapa en positiv upplevelse!

Snabblänkar

Självservice

Fler digitala tjänster

Nyheter

  • Inbjudan till kommunens första Ungdomsrådet

    Vi söker dig som är 13-19 år, bor i Söderköping och som vill vara med och påverka din och andra ungdomars möjligheter i Söderköping. På det första mötet vill vi ha dina idéer och åsikter om vad en meningsfull fritid är. Vad tycker du är bra? Vad saknar du i Söderköping? Kom och berätta för oss!

  • Söderköping klättrar i Svenskt Näringslivs ranking

    Idag tillkännager Svenskt Näringsliv resultatet av sin årliga rankingmätning. Söderköpings kommun har denna gång klättrat hela 92 placeringar och landar på plats 159. Näringslivets intensifierade dialog med kommunen och parternas fortsatta samverkan för att vända den vikande trenden från föregående år har gett resultat.

  • Information med anledning av pandemin covid-19

    Smittspridningen är hög i Sverige och alla har skyldighet att hjälpa till att förhindra smittspridning. Vi följer utvecklingen och utgår från ansvariga myndigheters rekommendationer för att på bästa sätt kunna hantera covid-19 pandemin. Här hittar du samlad information och bra länkar.

Fler nyheter

Visa fler nyheter
Livsglädje. Alla dagar.

Utryckningar Söderköping

Evenemang

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.